Vår Story_

SWEDISH ECO grundades år 2015 i Göteborg med syfte att erbjuda högkvalitativa underkläder tillverkade helt på miljövänlig ekologisk bomull. Vår ambition är att kombinera svensk design med ekologisk textil och erbjuda moderiktiga ekologiska underkläder. Swedish Ecos produkter är tillverkade av den finaste ekologiska bomull, som ger ett extra mjukt och slitstarkt tyg. Våra produkter är fria från genmanipulerad odling, farliga bekämpningsmedel och konstgödsel.
Vid produktion tillämpas Öko-tex 100 standard, vilket innebär att även färgningsprocessen är fri från skadliga ämnen. Våra produkter är tillverkade av 95 % GOTS-certifierad ekologisk bomull och 5 % elastan som ger en skön och bekväm passform. All bomull i våra produkter är ekologisk odlad och tillverkningsprocessen sker i sunda och rättvisa arbetsförhållanden för både odlarna och fabriksarbetarna.
‘RESPECT FOR LIFE AND NATURE’Swedish Eco Team

Handla Ekologiskt_

När du köper SWEDISH ECOs underkläder stödjer och uppmuntrar du bomullsodlarna, fabriksarbetarna och hela den ekologiska textilindustrin. Vi är drivna av tanken att kombinera ekologisk och etisk tillverkning som är sund för både medarbetare och för miljön.
Genom att välja Swedish Eco kan du med gott samvete försäkra dig om att din produkts tillverkningsprocess har utformats att vara skonsam i hela ledet, från frö till butikshylla.